Poslovni kompleks Sinagoga

Sombor 2013
Poslovni kompleks firme Sinagoga obuhvata novoprojektovani poslovni objekat i postojeći magacin sa redizajniranom fasadom.
Sinagoga-headquarters-
Investitor
Sinagoga d.o.o. Sombor
Program
Upravna zgrada i magacin
Mesto
Sombor
Projekat
2013
Izvođenje
2013 - 2014
Površina
850 m² + 3.000 m²
Investicija
Usluga
Projekat i nadzor
Sinagoga d.o.o. je regionalni lider u oblasti prehrambenih proizvoda i kućne hemije. Dinamičan rast kompanije u prethodnom periodu prevazišao je prostorne mogućnosti na više lokacija te je bilo potrebno objedinjavanje svih funkcija u jedinstvenu prostornu celinu na novoj lokaciji. Za ove potrebe urađen je projekat redizajna magacina zatečenog na novoj lokaciji i projekat nove upravne zgrade sa unutrašnjim saobraćajnicama i svim instalacijama, kao i kompletan redizajn vizuelnog izraza kompanije – od logotipa i zaštitnih boja do prostornog označavanja. Nova upravna zgrada markira ulazak u grad.
Sinagoga-headquarters-featured Sinagoga-headquarters-6792

Enterijer

Kompletna drvenarija izrađena je po meri.

Sinagoga-headquarters-enterijer-6664
Sinagoga-headquarters-enterijer-featured-7112


Izvođenje & konstrukcija

Skeletna armirano-betonska struktura sa ventiliranom fasadom obloženom cement kompozitnim pločama Swiss Pearl. Kombinacija veoma dobre termoizolacije i troslojnog zastakljenja sa mogućnošću zasenčenja. Stručni nazor nad izvođenjem građevinskih, zanatskih i enterijerskih radova. Energetski veoma efikasan objekat sa sistemom grejanja i hlađenja pomoću toplotnih pumpi.


Srodni projekti