O nama

Domusov tim predstavlja spoj iskustva i svežih ideja budući da obuhvata 3 generacije arhitekata.

about_us

Olgica Mijić

Diplomirala na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1985. godine. Sa Đorđem Mijićem 1988. godine osniva Arhitektonski atelje Domus u kome je direktor već više od 25 godina. Nosilac je projektantske i urbanističke licence.

Đorđe Mijić

Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu 1984. sa Oktobarskom nagradom Grada Beograda za diplomski rad. Sa Olgicom Mijić 1988. godine osniva Domus u kome je glavni arhitekta. Nosilac je projektantske i izvođačke licence.

Marijana Bogovac

Završila Master studije arhitekture na FTN u Novom Sadu 2005. Iste godine postaje deo Domusovog tima u kome se tokom godina specijalizuje u domenima projektovanja i energetske efikasnosti za koje je poseduje adekvatne licence.

Vlada Janjatović

Završio Master studije arhitekture na FTN u Novom Sadu 2008. Iste godine postaje deo Domusovog tima u kome se tokom godina specijalizuje u domenima konstrukcija i enterijera. Nosilac je projektantske licence.

Kosta Mijić

Završio Master studije arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu 2011. Suosnivač i glavni urednik platforme za arhitekturu i kulturu prostora Super Prostor. U Domusu radi od 2011. godine kao arhitekta i glavni grafički dizajner. Engleskim se služi na profesionalnom nivou. www.kostam.com

Katarina Mijić

Završila Master studije arhitekture na Arhitektonskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu i na Ecole Nationale Supérieure d’Architecture de Paris-Belleville u Parizu 2014. Živi i radi u Parizu kao Domusov kreativni saradnik. Engleskim i Francuskim jezikom se služi na profesionalnom nivou. www.katarinamijic.com