Poslovni centar “Rebrača” (Eng)

Sombor 2009
Smeštanjem objekta u istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada.
Prevestiprojekat
Investitor
PC Rebrača
Program
Tržni centar
Place
Sombor
Project
2009
Izvođenje
2009
Built size
9.500
Investition
9.000.000 Eur
Usluga
Projekat i projektantski nadzor
Smeštanjem objekta u istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada, gde je oduvek i bila. Istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada, gde je oduvek i bila. Smeštanjem objekta u istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada, gde je oduvek i bila.
projekat-full

Kancelarije

Rezervni tekst

Ovo je fotografija jedne kancelarije sa duzim opisom

Ovo je fotografija jedne kancelarije sa dužim opisom

Ovo je fotografija jedne kancelarije sa dužim opisom

Ovo je fotografija jedne kancelarije sa dužim opisom. Ovo nije galerija

Ovo je fotografija jedne kancelarije sa dužim opisom. Ovo nije galerija

Smeštanjem objekta u istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada, gde je oduvek i bila. Istorijsko gradsko jezgro Sombora, koje je zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro od velikog značaja, omogućeno je zadržavanje trgovine u centru grada, gde je oduvek i bila.

Enterijer


Srodni projekti